Sinds 4 jaar ben ik intensief bezig met Lean. Lean heeft mij 4 jaar geleden gegrepen en sindsdien merk ik dat steeds meer mensen om mij heen ‘besmet’ worden met het Lean virus.

Waarom een site

Na een tijdje Linkedin, Facebook en Intranet gebruikt te hebben merkte ik dat ik meer vrijheid nodig had om informatie te delen. Vrijheid in bereik maar ook in flexibiliteit. Daarom deze site. De site is bedoeld om je niet te vertellen wat Lean of Lean Six Sigma is, daar hebben we er al genoeg van. Wel is het bedoeld om mijn ervaringen te delen en je mee te nemen in mijn Lean reis. Zie het als een openbaar dagboek.

Verbinding

Ik zoek graag de verbinding, daarom nodig ik je ook zeker uit om te reageren. Je kan ook je artikelen delen. Ik probeer een community te vormen en zal zo nu en dan ook verwijzen naar verbeter collega’s die mooie dingen doen. Ik gun het iedereen!

Sinds kort ben ik ook geregistreerd docent en CRKBO gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ik trainingen kan en mag verzorgen met een docenten licentie. Dit doe ik enkel op verzoek.

mark@leanimprovement.nl

Wil je meer weten of je inschrijven voor een nieuwsbrief, dan kan dat hieronder: